Kedves Érdiek!

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, a koronavírus okozta veszélyhelyzet alatt, úgy tudnak a legjobban vigyázni Magukra, ha otthonaikban maradnak.

Jogos érv az otthonmaradás ellen, hogy sajnos vásárolni néha, muszáj elmenni.

Hogy ezt az akadályt is elhárítsuk, összegyűjtöttünk Önöknek jó néhány érdi kereskedőt és szolgáltatót, akik házhozszállítást vállalnak.

Sikerült találnunk zöldségest, hentest, üzleteket, akik tejet és kenyeret visznek házhoz, számos éttermet, akiktől meleg ebédet lehet rendelni kedvező áron, de még patikákat is, akik házhoz viszik a szükséges gyógyszereket. Van a listában háztáji tojás termelő, füstöltáru készítő, cukrászat, pékség, bababolt, kertészet, szinte minden, amire egy háztártásban szükség lehet. Túlzás nélkül állítjuk, a csatolt lista valóban lehetővé teszi, hogy a bevásárlás miatt, többé ne kelljen elhagynia senkinek az otthonát.

Éljenek a lehetőségekkel, rendeljenek házhoz helyi vállalkozóktól mindent, amire szükségük van!

A listát folyamatosan bővítjük! Ha fel szeretne kerülni a listába, kérjük írja meg nevét, rövid leírást, telefonszámát/weblapját/Facebook oldalát a lantos.vica@erd.hu email címre. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot akkor is, ha a listában hibát talál!

Vigyázzanak Magukra, vigyázzunk egymásra, maradjanak otthon!

Utolsó szolgáltató hozzáadva: 2020. március 31. 18:00